Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Бурунди

Имоти за продажба в Бурунди
Бурунди е малка африканска държава, която граничи с Руанда на север, Демократична република Конго на запад и Танзания на юг и изток. Той се намира в географския район на Големите езера и е държава без излаз на море.
Най-гъсто населен град е столицата Бужумбура, други градски центрове са Муйинга, Руиги и се намират в платото.
Ако се интересувате да инвестирате в имот за продажба в Бурунди, трябва да знаете, че политическата и икономическата ситуация съвсем не е проста, защото за повече от десет години вълненията в страната поставят пазара на недвижими имоти в трудна ситуация.
Многобройните сблъсъци между населението и републиканските сили обезкуражиха чуждестранните инвеститори да се интересуват от инвестиции в имоти за продажба в Бурунди.
Повечето от пазара на недвижими имоти в Бурунди са предимно жилищни имоти поради икономическата ситуация на по-голямата част от населението.
Има няколко големи западни компании, които се интересуват от разработване и изграждане на имоти на високо ниво, за да привлекат чуждестранни инвеститори, желаещи да купуват имоти за продажба в Бурунди, но също така се стреми да развие пазар на недвижими имоти със съседни африкански държави.
Най-добрият град за търсене и закупуване на имот за продажба в Бурунди е столицата. Той е дом на древен университет, има международно летище в северозападната част на града и пътни връзки с Букаву и Гома в Конго и Кигали в Руанда.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 27299

За продажба Земеделска земя, Бурунди, Bujumbura, Bujumbura, Bujumbura

Reserved negotiation
За продажба
Земеделска земя

150000 m²
земеделска земя за продажба
Карта, движение на цените и статистики
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB